BETONG

Enkel bestilling av betong til hele Norge!

1.

Fyll inn skjemaet!

Send oss informasjon om

DITT PROSJEKT

Fyll inn skjemaet under så kvalitetssikrer vi ditt støpeprosjekt! Legg gjerne inn ekstra kommentarer rundt prosjektet, og levering! På den måten får vi et bedre inntrykk av oppdraget, og kan gi deg en bedre pris!

Legg gjerne ved bilder eller video av støpeområdet, forskaling og oppstillingsplass for betongbil/pumpe! Spør oss gjerne på CHAT eller på EPOST hvis du har spørsmål!

Vær nøye med utfyllingen da dette er viktig for å sikre en så effektiv og vellykket levering som mulig! Jo bedre informasjon vi får, desto bedre blir bestillingsprosessen og støperesultatet!

2.

Bekreft tilbudet!

Motta et kvalitetssikret

PRISTILBUD

Innen kort tid sender vi deg et pristilbud på epost! Dette er en fastpris på betong inkludert levering og inneholder all nødvendig informasjon du trenger for å godta tilbudet. Vilkår og betingelser er tydelig oppført og en link til betalingssiden er inkludert.

Du får mulighet til å se igjennom og kvalitetssikre anbudet i ro og fred før ordren betales med Klarna betalingsløsning eller VIPPS. Her kan du benytte deg av betalingsutsettelse, oppdeling av betalingen i månedlige beløp, 14 dagers faktura eller kortbetaling! Våre betalingsløsninger gjør handelen trygg for begge parter!

3.

Ta imot betong!

Forbered støp og

LEVERING

Betongen leveres til avtalt tid på støpedagen og du som kunde legger ut og benytter betongen etter eget ønske. Husk at sjåføren kun styrer utstyr og hastighet på betongen som losses. Du som kunde er selv ansvarlig for utstøping, etterbehandling og sluttresultat. Les mer her.

Vi sender deg nyttig informasjon om forberedelser, støpeprosessen og etterbehandling av betongen, og kvalitetssikrer prosessen i alle ledd!

Samme pris som hos produsent!

Vi sikrer riktig betong, levering og utførelse!

Støp først – betal etterpå!

FYLL INN