BESTILL BETONG

Levering til hele Norge!

Støp først – betal senere!

PRIS

Kalkulator!

Rask beregning av pris på betonglevering ditt prosjekt ut ifra dagens markedspris!

1.

Enkel bestilling

Enkel bestilling

Fyll inn skjemaet under for bestilling, så kvalitetssikrer vi ditt støpeprosjekt! Beskriv gjerne prosjektet i fritekst. På den måten får vi et bedre inntrykk av oppdraget, og kan gi deg en bedre pris!

Legg gjerne ved bilder eller video av støpeområdet, forskaling og oppstillingsplass for betongbil/pumpe! Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål før bestilling!

Vær nøye med utfyllingen da dette er viktig for å sikre en så effektiv og vellykket levering som mulig! Jo bedre informasjon vi får, jo bedre blir bestillingsprosessen og støperesultatet!

2.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Etter bestilling kontakter vi deg på e-post med en plan for gjennomføring og en fastpris på levering, inkludert alle kostnader iht. vilkår.

Dette er en fastpris på betong inkludert levering og inneholder all nødvendig informasjon du trenger for å godta tilbudet. Vilkår og betingelser er tydelig oppført og en link til betalingssiden er inkludert.

Ordren kan betales med Klarna betalingsløsning eller VIPPS. Her kan du benytte deg av betalingsutsettelse, oppdeling av betalingen i månedlige beløp, 14 dagers faktura eller kortbetaling! Våre betalingsløsninger gjør handelen trygg for deg som kunde, enten du er privatperson eller bedrift!

3.

Levering

LEVERING

Betongen leveres til avtalt tid på støpedagen og du som kunde legger ut og benytter betongen etter eget ønske. Husk at sjåføren kun styrer utstyr og hastighet på betongen som losses. Du som kunde er selv ansvarlig for utstøping, etterbehandling og sluttresultat. Les mer her.

Vi følger deg opp gjennom hele ordreprosessen med viktig informasjon om forberedelser, støpeprosessen og etterbehandling av betongen, samtidig som vi sikrer en effektiv og trygg levering!

HJELP

Digital befaring!

Profesjonell kvalitetssikring av din støp for en rimelig og effektiv utførelse og best mulig resultat!

BESTILL BETONG

Vi gir deg samme pris som produsent, i tillegg til gratis veiledning og oppfølging for en tryggere leveranse og et best mulig støperesultat!

Spørsmål? Benytt vår digitale befaring her.

Enkel bestilling av betong!

Betongsentrum Green