BESTILL BETONG

Levering til hele Norge!

Støp først – betal senere!

PRIS?

Betong og levering

Rask beregning av pris på betonglevering ditt prosjekt ut ifra gjeldende markedspriser, basert på antall kubikk og type levering.

1.

Enkel bestilling

Enkel bestilling

Fyll inn skjemaet under for bestilling, så kvalitetssikrer vi ditt støpeprosjekt! Beskriv gjerne prosjektet i fritekst. På den måten får vi et bedre inntrykk av oppdraget, og kan gi deg en bedre pris!

Legg gjerne ved bilder eller video av støpeområdet, forskaling og oppstillingsplass for betongbil/pumpe! Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål før bestilling!

Vær nøye med utfyllingen da dette er viktig for å sikre en så effektiv og vellykket levering som mulig! Jo bedre informasjon vi får, jo bedre blir bestillingsprosessen og støperesultatet!

2.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring

Etter bestilling kontakter vi deg på e-post med en plan for gjennomføring og en fastpris på levering, inkludert alle kostnader iht. vilkår.

Dette er en fastpris på betong inkludert levering og inneholder all nødvendig informasjon du trenger for å godta tilbudet. Vilkår og betingelser er tydelig oppført og en link til betalingssiden er inkludert.

Ordren kan betales med Klarna betalingsløsning eller VIPPS. Her kan du benytte deg av betalingsutsettelse, oppdeling av betalingen i månedlige beløp, 14 dagers faktura eller kortbetaling! Våre betalingsløsninger gjør handelen trygg for deg som kunde, enten du er privatperson eller bedrift!

3.

Levering

LEVERING

Betongen leveres til avtalt tid på støpedagen og du som kunde legger ut og benytter betongen etter eget ønske. Husk at sjåføren kun styrer utstyr og hastighet på betongen som losses. Du som kunde er selv ansvarlig for utstøping, etterbehandling og sluttresultat. Les mer her.

Vi følger deg opp gjennom hele ordreprosessen med viktig informasjon om forberedelser, støpeprosessen og etterbehandling av betongen, samtidig som vi sikrer en effektiv og trygg levering!

USIKKER?

Se prosjektpakken!

Profesjonell kvalitetssikring av ditt prosjekt, med støpeplan, beregning av riktig mengde og egnet biltype for gjennomføring!

BESTILL BETONG

Prøv også PRISBEREGNING og vår PROSJEKTPAKKE ved behov for mer informasjon før bestilling! Les mer.

SPØRSMÅL? Kontakt oss her eller ring 923 78 455!