Betong til systemelementer

Betong til systemelementer!

Bruk av systemelementer i private bygg i Norge er økende, noe som kommer av de nye mulighetene og fleksibiliteten de tilbyr. Med systemelementer blir det enklere å bygge ringmurer, støttemurer, vegger og isolerte flater, og produsenter som Jacon og Glava produserer elementer i XPS og lignende materialer i god kvalitet som er lette å jobbe med.

Når disse skal støpes er det svært viktig med betong som er tilpasset elementenes spesifikasjoner og mål. Betongen skal ha en fastere konsistens enn normalt, samtidig som det er viktig å støpe i et rolig tempo med riktig losseutstyr. Systemelementer kan også benyttes til såler og grunnflater, og det finnes flere varianter tilgjengelig.

Når du kjøper betong av oss kvalitetssikrer vi hele leveransen og forbereder deg som kunde, slik at du vet hva som skjer på støpedagen. Samtidig følger vi deg opp gjennom hele ordreprosessen for å sikre et så godt resultat som mulig!

Vi gir deg gjerne et uforpliktende pristilbud! Klikk her. Vi kan også gi deg pris på støpeutførelse inkludert i betongprisen i samarbeid med våre partnere.