BETONGPROSJEKTER

Kunder over hele Norge søker DIN betongkompetanse!

Gi et pristilbud eller kontakt kunden direkte for befaring.

NYE LEADS

Vi knytter dyktige betongarbeidere
til nye prosjekter!

Våre kunder

Både privatkunder, bedrifter og entreprenører kontakter oss med nye spennende prosjekter hver uke. Vi leverer alt fra betongprodukter, prøveutstyr og ferdigbetong til utførende betongtjenester og tilpassede prosjektløsninger.

Prosjekttyper

Det skal forskales, armeres og støpes garasjeplater, kjellere og vegger! Betongelementer skal leveres til både bolig– og veiprosjekter, med videre behov for både gulvavretting, betongskjæring, kjerneboring, betongsprøyting og spesialkompetanse innen betongrehabilitering.

Betongarbeider

Vi knytter betongarbeidere og produsenter med lang erfaring og bred kompetanse til våre prosjekter. Utførende arbeider og leveranser er iht. standard med høye krav til kvalitet og en god opplevelse for kunden.

NYE LEADS

Gi pris på prosjektet
eller kontakt kunden direkte.

VÅRE PROSJEKTER

Vi binder betongprosjekter sammen!

2022 | Nye Drammen Sykehus

Vi sikret trygg betongleveranse av 1.000m³ fugebetong, prøveutstyr og spesialprodukter som betongklosser, betongkjemi og pumpetjenester til prosjektet.

2023 | Boligprosjekter

Gjennom våre samarbeidspartnere har vi levert over 3.500m³ ferdigbetong til garasjeplater, kjellergulv og mange andre betongprosjekter over hele Norge. Kunden får en fastpris og vi sikrer en trygg og effektiv betongleveranse med støpeutførelse av våre betongarbeidere.

2024 | Betongprodukter

Betongklosser, jerseystein, L-elementer, kummer og mange andre betongprodukter leverer vi til både små og store prosjekter gjennom våre produsenter og samarbeidspartnere.

PRISMODELL

Bli medlem eller betal pr. prosjekt.

Abonnement

499,-

Tilgang til alle prosjekter

Send pristilbud

Kontakt kunden direkte

Månedskostnad

Prosjektbasert

99,-

Tilgang til ett prosjekt

Send pristilbud

Kontakt kunden direkte

Engangskostnad

Få beskjed når nye prosjekter legges ut!

Meld deg på vårt nyhetsbrev, så sender vi deg en e-post med oppdateringer.