Betongpumpe

Til små og store oppdrag!

BEHOV

Betongpumper kan bestilles til små og store prosjekter over hele Norge, både til private og bedriftsprosjekter!

Både pumpe og betong kan bestilles på en enkel måte, hvor vi utvikler en støpeplan basert på digital befaring!

Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med et uforpliktende pristilbud.

FORESPØRSEL

Skjema til utfylling:

Forenkler støpen

Hvilken type kan levere?

Til små prosjekter benyttes ofte en “pumpemixer ” og til større prosjekter benyttes tårnpumper. Pumpemixeren kan ta med betong selv i egen trommel, mens tårnpumpen må få betongen levert med ekstra betongbil.

i: Les mer om denne på Pumpemixer.no

Pumpemixer

Tårnet på pumpemixeren har normalt en rekkevidde på inntil 24 meter, samtidig som slanger på inntil 50 meter benyttes, enten tilkoblet tårnet eller direkte på pumpen.

Pumpemixeren kan selv medbringe inntil 5m³ avhengig av type trommel. Lossingen utføres i pumpetrauet bak bilen. Andre betongbiler kan også levere direkte pumpetrauet, noe som gjør pumpemixeren til et flexibelt verktøy på både små og store prosjekter!

i: Egner seg for levering til kjellergulv, støttemurer, fundamenter og vegger.

Bruksområder

Bruk av pumpemixer forenkler i mange tilfeller støpen, og er et godt alternativ når det kommer til støp av kjellergulv og andre støper innendørs, støttemurer og systemelementer, plater og fundamenter!

På grunn av fleksibiliteten med både tårn og slanger kan en pumpemixer ofte levere der en vanlig betongbil ikke kan. Samtidig vil støpen ofte kunne gjennomføres raskere og mer effektivt, noe som vil spare inn på de ekstra kostnadene som er forbundet med bruk av pumpemixer.

Utstyret som benyttes er likt over hele landet.

Kostnad

Pris for bruk av pumpemixer er i utgangspunktet noe høyere enn ved en vanlig betongbil med bånd eller renne.

Likevel vil totalkostnaden ofte bli nogen lunde den samme , da pumpemixeren ofte kan levere raskere og mer effektivt, avhengig av prosjekt. Ved en vanlig betongleveranse (renne eller bånd)  vil det ofte påløpe ekstra ventetid, og passerer lossetiden 60 minutter blir kostnaden ekstra stor. Det vil derfor i noen tilfeller lønne seg å benytte en pumpemixer til effektiv utlegging av betongen.

LEVERING TIL HELE NORGE!

BESTILL BETONG OG PUMPEMIXER HOS OSS!

TÅRNPUMPE

24-56 meter tårn + 200m slanger

Uten trommel!

Pumping til alle oppdrag!

En tårnpumpe har ikke påmontert trommel og kan derfor ikke medbringe egen betong.

Tårnpumpen kan veie opp mot 50 tonn og har et tårn som rekker fra 24 meter til over 56 meter.  Dette kan kombineres med slanger inntil 200 meter.

Tårnpumpen har flere bruksområder, og brukes ofte i kombinasjon med slanger for støp av større betongplater, vegger og konstruksjoner på større prosjekter

Denne typen pumpe har høy effektivitet og kan pumpe mange kubikk på kort tid!

Det er også her spesielt viktig å legge merke til at en slik pumpebil krever en del plass for støtteben, både på siden, bak og i høyden. Det kan ikke være høyspentledninger i umiddelbar nærhet eller over losseområdet.

Bruk av tårnpumpe er avhengig av andre betongbiler for å få betongen levert til seg, og gjør derfor støpejobben noe mer kostbar. Likevel kan dette være et svært tidsbesparende verktøy!

Pris avhenger ofte av antall kubikk pumpet og tiden som blir brukt fra avreise blandeverk til ferdig vasket for nytt oppdrag!

VIDEO AV TÅRNPUMPE

Betongsentrum.no

Vi gir deg samme pris som transportør!

Gratis oppfølging og veiledning.

Produkter fra nettbutikk

NYE PRODUKTER