Betongskjæring

Betongskjæring

Dører og vinduer

Det er ofte nye åpninger til dører og vinduer i vegger av betong og mur som krever profesjonelt utstyr og utførelse. Den høye vekten av betong gjør det nødvendig å ta forhåndsregler ved gjennomføring, for å sikre en trygg og effektiv prosess.

Betongskjæring egner seg på prosjekter med vegger, gulv og tak i mur- og betongmaterialer, både i privatboliger og industribygg.

Pris på utførelse avhenger av forholdene på byggeplass, antall løpemeter, tykkelsen og materialet på det som skal skjæres ut.

Pris på betongskjæring

På dette produktet som beskriver betongsaging av dører og vinduer kan du beregne pris på utførelse basert på antall løpemeter og tykkelse på ditt prosjekt. Prisen gir et bilde av typen utførelse

Normalt vil betongarbeider kunne gi en tilpasset pris til ditt prosjekt etter befaring, hvor du blir enig med håndverkeren om omfanget av prosjektet. Ofte kan det være lønnsomt å selv sørge for bortkjøring av massene som skjæres ut.

i: Beregn pris på betongskjæring på denne linken.

Priseksempel

Utskjæring av åpning til vindu vil normalt ha en pris fra 5000,- inkl. MVA og oppover, avhengig av omfang. Utskjæring av åpning til en dør vil normalt ha en pris fra 7500,- inkl. MVA og oppover.
i: Når flere utskjæringer kombineres vil dette gi en rimeligere totalpris.

Kjerneboring

Boring av hull til f.eks ventilatorvifte, rør og lignende utføres ved kjerneboring.

Dette kan utføres både på private prosjekter og på større prosjekter innen industri og anlegg.

I samarbeid med våre utførende betongskjærere vil vi kunne gi det et tilbud spesifikt for ditt prosjekt.

i:Trenger du betong? Bruk vår kubikk kalkulator for beregning av både volum, blandeforhold og pris!