Flere og flere kjøper betong på nett

Kjøp av betong på nett

Mange velger idag å kjøpe betong direkte på nett istedenfor å ta ringerunden til lokale betongleverandører, en prosess som kan være både tidkrevende og frustrerende. Som den første nettbutikken for ferdigbetong i Norge tilbyr Betongsentrum.no tjenester som utregning av pris på betong og levering, beregning av kubikk og direkte konsultasjon og rådgivning via CHAT, epost og telefon om ønskelig. Alt presenteres visuelt slik at det er enkelt å danne seg et bilde av prosessen og de ulike valgmulighetene.

Det som er helt nytt er at våre kunder også kan bestille og betale betong direkte i nettbutikken. I nettbutikken vår har vi lagt ut de mest populære betongtypene som Garasjebetong, Kjellerbetong og betong til systemelementer, hvor man enkelt fyller inn antall kubikk man ønsker. Utifra dette får du et pristilbud direkte hvor du enkelt kan legge produktet i handlekurven og fullføre betalingen med Klarna. Vi tilbyr også gavekort på betong til de som har “alt” og fortjener Norges tyngste overraskelse!

Ordren din behandles raskt og effektivt og du får tilgang til din egen side, hvor all informasjon om ordren din er samlet. Betongen leveres til avtalt tid og du som kunde får oppfølging hele veien, fra rådgivning før bestilling til avsluttende evaluering etter ferdig støp.

Betongsentrum.no har siden 2018 levert betong til store deler av Norge, og fortsetter suksessen med nettsalg av betong gjennom vår egenutviklede salgskanal.

Se vår nettbutikk for direkte kjøp av betongprodukter eller bruk gjerne vår priskalkulator for prisestimering før kjøp. Kubikk kalkulatoren finner du her.

Betongsentrum.no – Fastpris på betong med levering til hele Norge!