Ferdigarmert betong

Ferdigarmert betong.

Ferdigarmert, eller fiberarmert betong er betong som er tilsatt stålfiber. I noen tilfeller kan også fiber av andre materialer tilsettes. Stålfiber tilsettes betongen etter blanding og fordeler seg jevnt i massen, noe som sikrer god styrke. Dette benyttes ofte i plater på mark, som garasjegulv og fundamenter, men har også andre bruksområder.

Ved bruk av stålfiber i betongen anbefaler vi likevel at det legges armeringsjern i hjørner, sammen med ekstra belastede områder som innkjøringen på garasje eller carport. Stålfiberarmert betong kan også kombineres med pussing og sliping av betongen, noe som gir enda mer “liv” til overflaten!

Når du bestiller betong hos oss velger vi alltid den sterkeste betongen tilpasset ditt behov, samtidig som vi kvalitetssikrer levering og etterbehandlingen for best mulig sluttresulat. Vi leverer til samme pris som hos produsent og tilpasser tilbudet til ditt prosjekt

Vi gir deg et uforpliktende pristilbud! Klikk her. Vi kan også gi deg pris på ferdige betongplate på mark til garasje i samarbeid med våre partnere eller kun betong og utførelse, ved behov.