Hvorfor bestille betong hos oss?

Vi gir deg betong til fastpris, kvalitetssikrer leveringen og følge deg opp gjennom hele støpeprosessen. På den måten er du sikret en effektiv og trygg gjennomføring av støpen, hvor du kjenner ditt ansvarsområde og vet hva som skal til for å oppnå et optimalt sluttresultat.

Betongsentrum AS

Forutsigbarhet

Hos oss får du alltid en konkurransedyktig pris på betong og levering, hvor alle ledd i ordreprosessen blir optimalisert for å gi deg en så effektiv gjennomføring som mulig! Vi estimerer pris basert på mengde, nødvendig utstyr og gjennomføringstid, og beregner kompleksiteten av gjennomføringen basert på våre erfaringer og informasjonen du oppgir. Jo mer informasjon vi har tilgjengelig for risikovurdering,  jo bedre blir prisen! Dermed slipper du den vanlige ventingen på faktura fra produsent, som ofte er langt høyere enn estimert.

Bestiller du betong hos oss kvalitetssikrer vi gjennomføringen. Mange er usikre og har mange spørsmål rundt støpeprosessen, og dette fører ofte til problemer når betongbilen kommer. Hvilken betongbil man skal velge, hvilken betongkvalitet, hvor fort betongen tørker og riktig etterbehandling er alle vanlige spørsmål. Ankommer feil biltype med feil utstyr og med betong som ikke er tilpasset ditt prosjekt i kvalitet og konsistens, kan du ende opp med å betale for hele leveringen selv om den ikke lar seg gjennomføre. Er feil kvalitet benyttet eller det ikke følges opp med etterbehandling kan man risikere at den herdede betongen ikke har høy nok styrke, sprekker opp eller får rissdannelser. Vi utdanner deg som kunde og følger deg opp gjennom hele støpeprosessen. Vi stiller de riktige spørsmålene og organiserer alt det praktiske for deg, samtidig som at vi effektiviserer alle ledd i leveringen. Betongen leveres til avtalt tid og sted og du som kunde vet hva du kan forvente.

Vi har lang erfaring med betongleveranser og vet hva som skal til for å sikre en effektiv og trygg levering av betong til ditt prosjekt!

Rimelig betong

Betongsentrum.no effektiviserer alle ledd i leveringsprosessen slik at ditt prosjekt kan gjennomføres så raskt og effektivt som mulig, med riktig utstyr! Tiden går fort når betongbilen først kommer, og ofte er kun 40 minutter leveringstid inkludert. Bestiller du hos oss får du 60 minutter fri leveringstid inkludert, og en rekke andre fordeler sammenlignet med bestilling direkte fra produsent. Fastpris, kundeoppfølging, kvalitetssikring og tilgang til din egen nettportal med informasjon om ditt prosjekt er noen av fordelene. Betongen blir også ofte billigere og resultatet ofte bedre, da du som kunde vet hvordan leveringen gjennomføres og hvilket ansvar du selv har. Du får en forutsigbar betonglevering og kan følge bestillingen din hele veien på en grafisk og visuell måte.

Gratis rådgivning

Som kunde av Betongsentrum.no får du også gratis rådgivning og veiledning før, under og etter støp. Vi svarer deg raskt og faglig på spørsmål du har i forbindelse med alt fra grunnarbeid, klargjøring og armering til utførelse av støp og etterarbeid. Vi utfører også kostnadsfri befaring i de tilfeller det er nødvendig. Du kontakter oss enkelt hele døgnet på Epost, Facebook og Messenger eller på telefon. Se vår kontaktside for mer informasjon.

Egen kundeportal

Din kundeportal samler all informasjon om din støp på en oversiktlig og visuell måte, hvor en rekke funksjoner og verktøy gjør at du hele tiden har oversikt over progresjonen og statusen på din ordre. Samtidig lar det blandeverk og betongbilsjåfør få et innblikk i leveringen før ankomst, noe som sikrer en rask og effektiv levering hvor alle er forberedt. Dette gir mindre sjanse for at betongbilen kjører feil, sikrer en tryggere gjennomføring og en gjensidig forståelse for prosjektet.

Betal med Klarna

Ønsker du en nedbetalingsløsning? På Betongsentrum.no kan du betale med både Klarna og VIPPS. Klarna gir deg muligheten for direkte betaling, 14 dagers gratis betalingsutsettelse eller oppdeling av betalingen over tid. Dette gir helt nye muligheter når det kommer til kjøp av betong og gir deg som kunde en stor fleksibilitet sammenlignet med tradisjonelle løsninger. Du kan lese mer om våre betalingsløsninger på denne linken.

Kvalitetssikring

Kvalitetsikring er et viktig ledd i tjenestene vi tilbyr, noe som gir mindre mulighet for at noe skal gå galt. Vi sjekker veglister for vektgrenser, mulige lave underganger og kabelspenn og undersøker fremkommeligheten til betongbil og plasseringsmuligheter ved levering. Trange gater og knappe svinger er en utfordring for 4-akselede betongbiler, og det er flere faktorer som kan skape problemer for betongbiler opp mot 32 tonn. Vi har erfaring i å evaluere fremkommeligheten og behovene en betongbil og en betongpumpe har, noe vi utfører både digitalt og gjennom oppmøte ved behov. Dette og flere andre faktorer er noe vi sjekker både automatisk og manuelt ved hver nye ordre. Kvalitetssikringen gir en helt ny dimensjon av effektivitet og trygghet, hvor både betongprodusent, transportør og du som kunde sparer tid, penger og unngår potensielt unødvendige og farlige situasjoner.

Et trygt valg

Vi bidrar med opplæring av deg som kunde, slik at du vet hva du får og hva du kan forvente når betongbilen kommer på støpedagen. Blandeverket og betongbilsjåfør får tilgang til viktige opplysninger om leveringsforholdene og kan raskt og effektivt starte leveringen, noe som sparer inn både tid og penger. Gjennom kontinuerlig kundekontakt sikres alle ledd i støpeprosessen frem mot et ferdig sluttresultat, slik at du som kunde blir mer fornøyd etter en vèl gjennomført og forutsigbart støpeprosess. Du får en fastpris å forholde deg til og tilgang til kunnskap om betongleveringen og gjennomføringen av din støp.

Vi leverer betong til hele Norge og kan gjennom våre partnere tilby gode vilkår både når det kommer til ferdigbetong, flytstøp, betongpumper og utførelse og relaterte produkter innen bygg og betong.

Sjekk estimert pris på ditt prosjekt idag eller prøv vår kubikk kalkulator for utregning av mengder.