Garasjegulv med stålglatting

Garasjegulv med stålglatting

En vårdag i April, med levering av betong og utførelse til vår kunde i Ingeborgrud kommune!

Kunden har bestilt både betong og utførelse til fastpris gjennom vår bestillingsløsning, og fått full oppfølging underveis!

Betong og betongarbeider

Betongsentrum AS kvalitetssikrer alle betongprosjekter før oppstart!

Til dette prosjektet har vi sikret riktig utført forarbeide, før en trygg og effektiv betongleveranse med riktig type betong.

Utstøping og stålglatting er utført av vår faste betongarbeider Morten, som også har satt opp forskaling, isolert, lagt fuktsperre og armering.

Kunden får full oppfølging underveis og informasjon om riktig etterbehandling, med tildekking og vanning. Dette sikrer et godt sluttresultat!

Et vellykket betongprosjekt

Med vår løsning sikrer vi at alle kjenner sitt ansvarsområde og vet hva som skal utføres.

Betongarbeider får hele tiden oppdatert informasjon om hva som skal utføres når, og kunden sine spørsmål besvares fortløpende. Samtidig sikrer vi at riktig betong leveres med riktig utstyr, til rett tid!

Oppfølging av deg som kunde er også viktig for sluttresultatet. Derfor gir vi alltid tilpasset informasjon for hvert prosjekt om hvordan etterbehandlingen skal utføres sammen med videre vedlikehold.

Vår digitale løsning sikrer en effektiv og trygg prosess med et godt sluttresultat!

Tradisjonell utførelse

Normalt står du som kunde selv for ferdigstilling av forarbeid, bestilling av betong og støpeutførelse.

Dette kan ofte skape usikkerhetsmomenter, da det er lenge mellom hver støp og spesifikasjoner og standarder ofte endrer seg.

Gjennom vår løsning har vi her levert 7m³ kvalitetsbetong til garasjeplate som videre er stålglattet og påført herdemembran, før tildekking med plast!

 

Enkel bestilling

Vi gjør det enkelt å bestille betong!

Send oss en henvendelse så gir vi deg et uforpliktende pristilbud på ditt betongprosjekt!

Ta snarveien!