INVESTORMULIGHET

Fremtiden

Invester i effektivisering og automatisering!

BMAx™ er vårt digitale ordresystem som gjør det enkelt å bestille og ta imot ordre på betong! Sammen med salgskanalen Betongsentrum.no forsterkes kunderelasjonen, hvor kundeopplæring, oppfølging og veiledning foregår “automagisk”! Gjennom vårt egenutviklede, visuelle brukergrensesnitt får alle parter den oversikten fremtidens støpeprosjekter krever

Vi gjør det mulig å standardisere ordremottaket, noe som gjør prosessen langt mer effektiv! Resultatet er økt lønnsomhet og omsetning, hvor både kunde og produsent sparer tid, penger og ressurser! Færre reklamasjoner, mindre svinn og en tryggere gjennomføring sparer både produsent og miljø for unødige påkjenninger.

Vi søker partnere og investorer for nye muligheter! Kontakt oss for interesse om konsept og mulig samarbeid!

Daglig leder: Jim Hansen | T: 911 10 312 | E: jim@betongsentrum.no

BMAx Betongsentrum AS

Markedsplassen for betong!

Vi skaper kvalitetskunder.

 • Sondre S. Avatar

  Utrolig enkelt. Før måtte jeg sette meg inn i hvike betongtype osv jeg trengte google meg blå for å finneleverandør osv. Nå er det bare å velge, huke av på lista og beregne mengde og dato. Blir ikke enklere en dette.

  Sondre S. 15/10/2020
 • Knut S. Avatar

  Gode råd, rask levering og utmerket service!

  Knut S. 18/08/2020
 • Fabian H. Avatar

  Fikk veldig god faglig veiledning og oppfølging gjennom hele prosessen fra planlegging til gjennomføring. Fornuftige priser. Veldig positivt, anbefales.

  Fabian H. 18/08/2020
 • Tobbe M. Avatar

  Väldigt bra service och hygglig personal 🙂

  Tobbe M. 18/04/2020
 • Lars G. Avatar

  Funka helt perfekt👍Raskt anbud og god pris, ble fulgt opp ang.levering og fikk oppdaterte sms på hvor bilen var på leveringsdag.Vi støpte såle til garasje. Så jeg kan anbefale å kjøpe betong på nett.

  Lars G. 18/10/2019

Betong på nett!

Betongsentrum Green