INVESTORMULIGHET

Fremtiden

Invester i effektivisering og automatisering!

BMAx™ er vårt digitale ordresystem som gjør det enkelt å bestille og ta imot ordre på betong! Sammen med salgskanalen Betongsentrum.no forsterkes kunderelasjonen, hvor kundeopplæring, oppfølging og veiledning foregår “automagisk”! Gjennom vårt egenutviklede, visuelle brukergrensesnitt får alle parter den oversikten fremtidens støpeprosjekter krever

Vi gjør det mulig å standardisere ordremottaket, noe som gjør prosessen langt mer effektiv! Resultatet er økt lønnsomhet og omsetning, hvor både kunde og produsent sparer tid, penger og ressurser! Færre reklamasjoner, mindre svinn og en tryggere gjennomføring sparer både produsent og miljø for unødige påkjenninger.

Vi søker partnere og investorer for nye muligheter! Kontakt oss for interesse om konsept og mulig samarbeid!

Daglig leder: Jim Hansen | T: 911 10 312 | E: jim@betongsentrum.no

BMAx Betongsentrum AS

Markedsplassen for betong!

Vi skaper kvalitetskunder.

 • Sondre S. Avatar

  Utrolig enkelt. Før måtte jeg sette meg inn i hvike betongtype osv jeg trengte google meg blå for å finneleverandør osv. Nå er det bare å velge, huke av på lista og beregne mengde og dato. Blir ikke enklere en dette.

  Sondre S. 15/10/2020
 • Fabian H. Avatar

  Fikk veldig god faglig veiledning og oppfølging gjennom hele prosessen fra planlegging til gjennomføring. Fornuftige priser. Veldig positivt, anbefales.

  Fabian H. 18/08/2020
 • Knut S. Avatar

  Gode råd, rask levering og utmerket service!

  Knut S. 18/08/2020
 • Tobbe M. Avatar

  Väldigt bra service och hygglig personal 🙂

  Tobbe M. 18/04/2020
 • Tim D. Avatar

  Meget seriøs bedrift. Alt gikk på skinner fra bestilling til levering. Gode priser, presis levering og en fantastisk kundeservice. Sjåføren som dukket opp kom på tiden og var tålmodig, hyggelig og presis (med hellingen) under hele leveransen.Dersom du har spørsmål så får du svar på det meste dersom du ringer eller sender dem en mail. Kundeservicen er helt topp⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  Tim D. 18/10/2019

Betong på nett!

Betongsentrum Green