Jørn bestilte ferdig støpt kjellergulv

Prioritering av ressurser

Da Jørn Christiansen skulle renovere kjelleren ble det et spørsmål om ressurser og hva han skulle bruke tiden sin på.

Med et barn på vei, egen bedrift og prosjekter på si hadde han nok av ting å bruke tiden på. Likevel fant han tid til å påbegynne renoveringen av kjelleren.

Mye av kjellergulvet hadde jeg pigget opp og bært ut, men etterhvert som det ble behov for mer tidkrevende detaljarbeid stoppet prosjektet opp!.

Jørn Christiansen

Løsningen ble digital

Løsningen fant han på Betonsentrum.no. Når jeg skulle sjekke pris på betong kom jeg over Betongsentrum.no, og oppdaget at de i tillegg til levering av betong også tilbyr utførelse!.

Jørn kontaktet Betongsentrum.no og fikk en fastpris på levering av betong til kjellerarealet som skulle støpes. Samtidig fikk han informasjon om behovet for nødvendige forarbeider og hvordan gjennomføringen ville foregå og med hvilket utstyr.

Sammen med anbefalinger om hva som må være klart før støp fikk jeg også mye nyttig informasjon om utførelse og den praktiske gjennomføringen av støpen!”.

Etter litt evaluering endte Jørn med å bestille komplett utførelse gjennom Betongsentrum.no etter mottatt fastpristilbud på både betong og utførelse. Etter avtale utførte Morten fra Mur & Flisarbeider AS resterende piggearbeider og utbæring, før understøping av vegger og avretting med masser.

Jeg endte med å bestille både betong og utførelse av Betongsentrum.no fordi det var enkelt og rimelig og ble levert som en komplett pakke!“.

Kjellergulvet til Jørn før oppstartet prosjekt.

 

Støp og utførelse

Etter utført forarbeid ble det lagt fuktsperre, isolasjon og armering på de avrettede massene. Underveis organiserte Jørn rørlegger og elektriker som la varmekabler på armering og rør og ledninger etter ønsket bruk av arealene. Gulv ble senket noe i forhold til opprinnelig gulvnivå, og resterende gulvkanter blir kledd inn i utførede vegger etter støp. Dette kan ofte være en god løsning når pigging inntil vegger ikke lar seg gjøre.

Hele prosessen gikk raskt og smertefritt og jeg hadde en god dialog med Jim fra Betongsentrum og Morten fra Mur & Flisarbeider AS underveis!“.

Dermed var det klart til støp! Betong ble bestilt og levert av Betongsentrum.no sine samarbeidspartnere etter utarbeidet støpeplan, med effektiv gjennomføring og dyktig utstøping av utførende murer

Ferdig støpt kjellergulv!

Enkel bestilling av betong!

Betongsentrum Green