Mange bruker sommerferien til betongprosjekter

Både privatkunder og håndverkere

På grunn av de begrensede mulighetene for utenlandsreiser benytter mange sommerferien til private prosjekter og oppussing.

Samtidig jobber flere håndverkere gjennom sommeren for å imøtekomme etterspørselen fra kunder som ønsker betong til sine prosjekter.

Betongsentrum.no holder åpent i hele sommer og sikrer trygge og effektive betongleveranser til våre kunder!

5 leveranser daglig

Betongsentrum.no har hatt opptil 5 leveranser daglig i sommer, fra betong levert midt i Karl Johans gate til betongleveringer på garasjer, kjellergulv, støttemurer og fundamenter til både private og bedriftskunder over hele Norge. Betongen produseres av våre samarbeidspartnere og transporteres av dyktige sjåfører med lang erfaring.

Vi gjør det enkelt å bestille betong og få oversikt over hva som trengs til hvert enkelt prosjekt! Se mer informasjon her.

Som kunde får du full oppfølging og kvalitetssikring gjennom hele ordreprosessen, noe som sikrer et optimalt sluttresultat!

Platestøp

Betong bestilt gjennom Betongsentrum.no av vår samarbeidspartner Garasjefundament AS.

Fra tregulv til betong

For kunde på Østlandet ble det bestilt betong til bod, hvor sponplater i gulv skulle erstattes med noe mer holdbart. Egnet betong ble effektivt levert med rimeligst mulig betongbiltype tilpasset forholdene noe som sikret enkel utstøping.

Som kunde er du selv ansvarlig for utlegging, avretting og sluttresultat, noe denne kunden har utført på en god måte! Tildekking av plast etter at betongen har størknet i overflaten anbefales,  sammen med annen viktig informasjon tilpasset prosjektet.

Kunder som bestiller betong hos oss er sikret full oppfølging gjennom hele støpeprosessen, noe som sikrer et best mulig sluttrestulat!

Enkel bestilling av betong!

Betongsentrum Green