BESTILL BETONG

TIL FASTPRIS!

Levering til hele Norge!

FASTPRIS PÅ BETONG

Rådgivning gjennom hele støpeprosessen!

TRE ENKLE STEG

1.

DIN FORESPØRSEL

FYLL INN

ANBUD SKJEMA

Fyll inn skjemaet og legg gjerne inn ekstra kommentarer rundt betong og levering! På den måten får vi et bedre inntrykk av oppdraget, og kan gi deg en bedre pris!

Legg gjerne ved bilder eller video av støpeområdet, forskaling og oppstillingsplass for bil/pumpe! Spør oss gjerne på CHAT eller på EPOST hvis du har spørsmål!

Vær nøye med utfyllingen da dette er viktig for å sikre en så effektiv og vellykket levering som mulig! Jo bedre informasjon vi får, desto bedre blir bestillingsprosessen og støperesultatet!

2.

INNEN 24t

MOTTA

PRISTILBUD

Innen 24 timer sender vi deg et pristilbud på epost og SMS! Dette er en fastpris på betong inkludert levering og inneholder all nødvendig informasjon du trenger for å godta tilbudet! Vilkår og betingelser er tydelig oppført og en link til anbudet og betalings-siden er inkludert.

Du får mulighet til å se igjennom og kvalitetssikre anbudet i ro og fred før ordren betales med Klarna betalingsløsning eller VIPPS. Her kan du benytte deg av betalingsutsettelse, oppdeling av betalingen i månedlige beløp, 14 dagers faktura eller kortbetaling!

3.

KVALITETSSIKRET

LEVERING &

OPPFØLGING

Betongen leveres til avtalt tid på støpedagen og du som kunde legger ut og benytter betongen etter eget ønske i samarbeid med betongbil-sjåfør.

Vi sender deg nyttig informasjon om forberedelser, støpeprosessen og etterbehandling av betongen, og kvalitetssikrer prosessen i alle ledd!

Ditt kontaktpunkt gjennom hele prosessen er Betongsentrum.no og det vil ikke være nødvendig å forholde deg til blandeverk eller andre aktører før betongen ankommer.