Betong på nett!

...men hvordan?

Vi leverer betong til hele Norge gjennom vårt nettverk av profesjonelle samarbeidspartnere!

Du får betong til samme pris som hos produsent, i tillegg til:

  • Enkel bestilling – hele døgnet
  • Kvalitetssikret levering
  • Oppfølging & veiledning
  • Din egen kundeside

Bestill betong på nett, raskt og effektivt, og la oss håndtere det tekniske! 

Vi sikrer riktig betong, levert med egnet utstyr, på rett sted til avtalt tid.

1.

Fyll ut skjemaet på denne linken og legg gjerne inn ekstra kommentarer rundt betong og levering! På den måten får vi et bedre inntrykk av oppdraget, og kan gi deg en bedre pris! Det er viktig at vi får vite hvis det er noen hindringer for ankomst og oppstilling av betongbil, da disse er opptil 4,5 meter høye og kan veie opp mot 32 tonn.

Legg gjerne ved bilder eller video av støpeområdet, forskaling og oppstillingsplass for bil/pumpe! Vær nøye med utfyllingen da dette er viktig for å sikre en så effektiv og vellykket levering som mulig! Jo mer informasjon vi får, desto bedre blir gjennomføringen og støperesultatet!

Er du usikker og har behov for hjelp før bestilling kan du benytte deg av vår DIGITALE BEFARING.

2.

Kvalitetssikring.

MOTTA

PRISTILBUD

Innen kort tid sender vi deg en ordrebekreftelse på epost! Dette er en fastprisbetong inkludert levering og inneholder viktig informasjon om levering til ditt prosjekt. Tilbudet bekreftes ved å følge vedlagt link og fullføre betalingen i kassen.

Vi  tilbyr betaling med Klarna eller VIPPS. Du kan trygt benytte deg av betalingsutsettelse, oppdeling av betalingen i månedlige beløp, 14 dagers faktura eller kortbetaling!

Avtalt fastpris!

3.

Gjennomføring.

KLARGJØR

BETONGLEVERING

Betongen leveres til avtalt tid på støpedagen. Sjåføren styrer mengde og losseutstyr, og du som kunde legger selv ut betongen, avretter og sikrer ønsket sluttresultat. Vi kan i noen tilfeller også tilby støpeutførelse, så ta gjerne kontakt for prisoverslag!

Vi holder deg oppdatert på viktig informasjon om riktig forberedelser, støpeprosessen og etterbehandling av betongen tilpasset ditt prosjekt, og kvalitetssikrer prosessen i alle ledd!

Veiledning og oppfølging!