Sommerstøp av garasjegulv

Støp om sommeren

Med 26 grader og sol er det viktig å ta forhåndsregler ved støp av plater på mark for å sikre et godt sluttresultat!

En av dagens leveringer siste dag i Juli er til et betongprosjekt utført av Finn Eriksen i Garasjefundament AS. På grunn av det varme været og noe lang transportvei tilsettes forsinker, noe som sikrer at betongen får en noe lenger åpentid og kan bearbeides over en lengre periode.

Finn har lang erfaring med utførelse innen betong og flis, og har støpt mange betonggulv både sommer- og vinterstid. Han bestiller betong til sine prosjekter gjennom Betongsentrum.no!

Arbeid utført av Garasjefundament AS

Jeg bestiller betong gjennom Betongsentrum.no fordi det er enkelt og rimelig. Samtidig får jeg god oppfølging underveis i ordreprosessen, med rådgivning og veiledning innen betongtekniske spørsmål og den praktiske gennomføringen av leveransen.

Finn fra Garasjefundament AS har gjort alt klart til støp!

Høye temperaturer

Ved støp i temperaturer over 20 grader må man være rask og effektiv med støpegjennomføringen. Betong som er lagt ut og ikke lenger er i bevegelse vil fort “sette seg” og etterhvert bli vanskelig å bearbeide. Samtidig vil lufttemperatur, vind og luftfuktighet ha stor innvirkning på hvordan og hvor raskt betongen herder.

Det er derfor viktig å ha betong med de riktige egenskapene tilpasset det aktuelle prosjektet og benytte utstyr som tillater god støpeutførelse. Det må velges riktig betongkvalitet med egnet konsistens og typen betongbil som på enklest mulige måte kan utføre leveransen.

Like etter utstøping og avretting er det viktig å tilføre herdemembran på overflaten så snart som mulig. Dette vil hindre avdamping og plastisk svinn, som vil minske risikoen for rissdannelser og oppsprekking av overflaten.

Etter stålglatting eller når betongen har størknet i overflaten må det legges på plast som skal ligge i 6-7 dager etter støp. Samtidig må det tilføres vann under plasten ila. herdeperioden slik at den ikke tørker ut. Les mer om etterbehandling på denne linken.

Et godt resultat

Finn bestilte 6,5m³ betong levert med 9m rennebil. Gjennom vår kvalitetssikring anbefaler vi betongkvalitet og konsistens egnet til formålet. Samtidig sikrer vi at leveransen kan utføres med ønsket biltype og at det ikke er hindringer eller restriksjoner som vil skape problemer frem til eller på støpeområdet.

Med Betongsentrum.no sin løsning følges kunden også opp automatisk, slik at du kjenner ditt ansvar før, under og etter støp og vet hva som må utføres for å sikre et best mulig sluttresultat!

“Løsningen sikrer en rimelig, trygg og effektiv leveranse med et godt sluttresultat!”

Etter utstøping og påføring av herdemembran må det ventes på størken slik at platen kan behandles. På bildet under er alt klargjort for stålglatting for en hard og slitesterk overflate!

Finn kan utføre støpeprosjekter over hele Østlandet og tilbyr også ferdig støpte garasjeplater tilpasset ønskede mål. Se produktene i vår nettbutikk her.

Ferdig støpt garasjegulv før tildekking med plast!

Enkel bestilling av betong!

Betongsentrum Green