Støp først – betal senere!

Støp først – betal senere!

Støp av garasjeplate eller nytt kjellergulv er en investering som ofte medfører en engangskostnad opp mot 15.000-20.000,- avhengig av mengde betong og gjennomføring. Dette er  en utgift man ofte må spare opp til, men noen ganger er det viktig å få glede av prosjektet så snart som mulig!

Vi tilbyr derfor betalingsutsettelse for alle våre kjøp, inkludert ordre på betong levert til hele Norge! I samarbeid med Klarna tilbyr vi flere fleksible betalingsløsninger hvor du som både privat- og bedriftskunde har mulighet til å utsette betalingen gratis med faktura, få betalingsutsettelse eller nedbetale over tid.

Dette gjør det mulig å komme tidlig igang med prosjektet og sikre god progresjon, uten å måtte vente til de nødvendige midlene er spart opp! Samtidig sikrer vi en effektiv ordreprosess som gjør støpen på ditt prosjekt så rimelig som mulig, uten uforutsette utfordringer! Bestiller du betong av oss kvalitetssikrer vi hele ordreprosessen, samtidig som vi sikrer at du som kunde kjenner ditt ansvarsområde og vet hva du skal foreta deg både før og etter støp!

Vi gir deg et uforpliktende pristilbud på både betong og utførelse på denne linken. Vi har også samarbeidspartnere som kan levere betongelementer, ferdig støpte garasjegulv og tjenester som gulvavretting og betongsaging.

Støpen blir ofte rimeligere og resultatet ofte bedre når en effektiv gjennomføring kan sikres, hvor alle parter er oppdatert på prosjektet og forberedt på sine ansvarsområder! Betongen får du til samme pris som hos produsent, med enkel bestilling hele døgnet!