TRE TYPER STØP

Hva passer ditt prosjekt?

BLANDE SELV

blande selv

Mindre prosjekter inntil 1m³ kan ofte gi rom for å blande støpemasse manuelt, spesielt ved vanskelig adkomst og god tilgjengelighet på ressurser og egnet utstyr.

Det er viktig å være klar over omfanget av en slik støp og kvaliteten på de støpte massene i forhold til eksponering.

Mer informasjon

Forskjellen mellom ferdig levert betong og masse blandet selv kan være stor, men i noen tilfeller vil håndblanding gi masse med tilstrekkelig holdbarhet.

Hovedforskjellen ligger i hvor sterk og bestandig betongen blir og hvilken egenskaper den vil ha mot frost og væreksponering, temperatur og salter. Samtidig vil levering av ferdigbetong ofte kunne utføres raskt med riktig utstyr direkte i forskaling. Les mer om fordeler og ulemper i denne artikkelen.

FERDIGBETONG

Støp 3

Ferdigbetong egner seg for støper over 0,5m³ og med tykkelse på minimum 7cm. Betong brukes ofte til garasjeplater, kjellergulv, vegger og andre “grove” støper.

Betongen leveres med betongbil og riktig, påmontert utstyr for gjennomføring.

Mer informasjon

Støp av garasjeplate, kjellergulv, vegger, såler, systemelementer og lignende i hjem og industri utføres ofte med tradisjonell ferdigbetong. Leveringen utføres med betongbiler som har påmontert renne, bånd eller pumpe.

Vi kan levere betong og støpetjenester til fastpris over hele Norge, og sikrer riktig betong, utstyr og gjennomføring av ditt prosjekt. Send oss en forespørsel om betong på denne linken, eller les mer om ferdigbetong på disse linkene:

GULVAVRETTING

Flytsparkel

Gulvavretting kan benyttes i tykkelser fra 0 til 6 cm innendørs og utendørs. Egner seg til oppretting og som påstøp av gulv i hus, garasje, industri og prosjekter inne og ute.

Gjennomføring utføres med tørrmasser som blandes med vann på byggeplass og pumpes inn via slanger.

Mer informasjon

Gulvsparkel

Gulvsparkel egner seg for oppretting av ujevnheter på eksisterende gulv og innstøping av varmekabler. 

Utstøpingen bør utføres av profesjonell aktør med erfaring for best resultat. Vi har samarbeidspartnere i hele landet og kan tilby fastpris på hele ditt prosjekt, inkludert gulvsparkling, levering, pumping og utførelse av fagperson.

Forberedelse til flytstøpen er svært viktig, hvor underlaget må være støvfritt og ferdig primet. Temperaturen i underlaget og i rommet må være over 10 grader.

Gulvsparkelen er gangbar etter 3-4 timer, og massen må herde i 2-3 døgn pr. cm før etterbehandling.

Leveres enten fra lastebil eller direkte fra manuell pumpe.

Flytstøp

Flytstøp egner seg for oppretting av ujevnheter på eksisterende gulv og innstøping av varmekabler eller vannbåren varme. Den kan støpes på primet underlag og bli en del av eksisterende gulv eller legges som flytende gulv. Massen er fleksibel og kan benyttes både ute og inne, hvor bruksområder inkluderer kjellergulv, uteområder og påstøp i garasje.

Utstøpingen bør utføres av profesjonell aktør med erfaring for best resultat. Vi har samarbeidspartnere i hele landet og kan tilby fastpris på hele ditt prosjekt, inkludert flytstøp, levering, pumping og utførelse av fagperson.

Forberedelse til flytstøpen er svært viktig, hvor underlaget må være støvfritt og ferdig primet. Temperaturen i underlaget og i rommet må være over 10 grader.

Støpen er gangbar etter 3-4 timer, og massen må herde i 2-6 døgn før etterbehandling, avhengig av tykkelse og nærliggende forhold.

Leveres enten fra lastebil eller direkte fra manuell pumpe.

Bestill betong hos oss!

Vi kvalitetssikrer ditt prosjekt og gir deg fastpris på betong, gulvsparkling og flytstøp, med og uten utførende håndverker!

Betongsentrum.no – Betong på nett!