TRE TYPER STØP

Hva passer ditt prosjekt?

Ferdigbetong

Ferdigbetong egner seg for støper over 0,5m³ og med tykkelse over 5cm. Betong brukes ofte til garasjeplater, kjellergulv, vegger og andre “grove” støper.

Betong inneholder sand, stein, sement, vann og forskjellige tilsetningsstoffer.

Mer informasjon

Støp av garasjeplate, kjellergulv, vegger, såler, systemelementer og lignende i hjem og industri utføres ofte med tradisjonell ferdigbetong. Leveringen utføres med betongbiler som har påmontert renne, bånd eller pumpe.

Vi kan levere betong til fastpris over hele Norge, og sikrer riktig betong, utstyr og gjennomføring av ditt prosjekt. Send oss en forespørsel om betong på denne linken, eller les mer om ferdigbetong på disse linkene:

Støp 3

Gulvsparkel

Gulvsparkel benyttes i tykkelser fra 10-60mm innendørs hvor underlaget ønskes avrettet før legging av laminat, parkett eller fliser. Varmekabler kan støpes inn med denne massen.

Massen legges manuelt eller pumpes med pumpebil, hvor vann iblandes på byggeplass.

Mer informasjon

Gulvsparkel egner seg for oppretting av ujevnheter på eksisterende gulv og innstøping av varmekabler. 

Utstøpingen bør utføres av profesjonell aktør med erfaring for best resultat. Vi har samarbeidspartnere i hele landet og kan tilby fastpris på hele ditt prosjekt, inkludert gulvsparkling, levering, pumping og utførelse av fagperson.

Forberedelse til flytstøpen er svært viktig, hvor underlaget må være støvfritt og ferdig primet. Temperaturen i underlaget og i rommet må være over 10 grader.

Gulvsparkelen er gangbar etter 3-4 timer, og massen må herde i 2-3 dager pr. cm før etterbehandling.

Proplan multi

Flytstøp

Flytstøp kan benyttes i tykkelser fra 10-40mm innendørs og utendørs som gulvavretting, til innstøping av varmekabler, påstøp i garasje med mer. Massen er armert med glassfiber.

Levering utføres med pumpebil hvor vann iblandes på byggeplass.

Mer informasjon

Flytstøp egner seg for oppretting av ujevnheter på eksisterende gulv og innstøping av varmekabler eller vannbåren varme. Den kan støpes på primet underlag og bli en del av eksisterende gulv eller legges som flytende gulv. Massen er fleksibel og kan benyttes både ute og inne, hvor bruksområder inkluderer kjellergulv, uteområder og påstøp i garasje.

Utstøpingen bør utføres av profesjonell aktør med erfaring for best resultat. Vi har samarbeidspartnere i hele landet og kan tilby fastpris på hele ditt prosjekt, inkludert flytstøp, levering, pumping og utførelse av fagperson.

Forberedelse til flytstøpen er svært viktig, hvor underlaget må være støvfritt og ferdig primet. Temperaturen i underlaget og i rommet må være over 10 grader.

Støpen er gangbar etter 3-4 timer, og massen må herde i 2-6 døgn før etterbehandling, avhengig av tykkelse og nærliggende forhold.

Flytsparkel

BLANDE SELV

Vil det være lønnsomt?

Blande selv

Ved støp av mengder under 1m³ (1000 liter) og ved tykkelser under 5cm kan det være aktuelt å blande støpemassen selv, spesielt hvis det er snakk om områder som ligger vanskelig til.

Tilgjengelige ressurser avgjør ofte hva som lønner seg på hvert enkelt prosjekt.

blande selv

Bestill betong hos oss!

Vi kvalitetssikrer ditt prosjekt og gir deg fastpris på betong, gulvsparkling og flytstøp, med og uten utførende håndverker!

Betongsentrum AS – Betong på nett!